Pop-up stores verschijnen de laatste jaren steeds vaker in het shopping straatbeeld van steden. Ook in 2015 zet deze flexibele manier van winkelen zich voort. Unieke merken, trendsetters en ondernemers in de retail kiezen bewust voor deze manier van verkopen. Consumenten van nu houden niet van voorspelbaarheid en zijn op zoek naar een onvergetelijke en creatieve shopbeleving.

Gekaapt is een mobiel collectief van merken, voor en door jonge ondernemers en ontwerpers op het gebied van interieur en fashion. Voor een beperkte periode kaapt het collectief een inspirerend leegstand pand en creërt een uitzonderlijke plek voor het publiek om te winkelen.

Momenteel is Gekaapt gevestigd in het historische Magna Plaza gebouw in Amsterdam. Eind 18de eeuw werd dit pand gebouwd als Hoofdpostkantoor naar het ontwerp van C.H. Peters. Dit monumentale pand werd ter vervanging van het vorige Koninklijk Postkantoor gebouwd, welke toentertijd gevestigd was aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Naast het assortiment van frisse merken zoals Brût Amsterdam, Doing Goods, Dutch Sample Room, Fair+Fair en Hunting the Pretty, kun je ook terecht bij Woodstylz voor al jouw duurzame lifestyle accessoires. Woodstylz werkt met eerlijke, natuurlijke materialen zoals hout en steen verkregen uit duurzame productie. Deze producten worden met de hand en met een passie voor vakmanschap gemaakt.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciaal iemand? Of verdien je zelf iets bijzonders? Kom dan langs Magna Plaza en bekijk onze huidige collectie zonnebrillen en luxe telefoon accessoires.

Gekaapt
Shopping Centre Magna Plaza
Nieuwezijds Voorburgwal 182
1012SJ Amsterdam

Woodstylz
W: www.woodstylz.nl
F: www.facebook.com/woodstylz
E: info@woodstylz.nl